Meest gestelde vragen

& weetjes 

  • Wat zijn de kosten?

Luisterkind afstemming: €82,00 euro
Heart-to-Heart boodschap (energetische boodschap): €22,50 euro


  • Hoe werkt een afstemming en kan ik iedere vraag stellen?

Ja, bijna iedere vraag kan meegenomen worden in een Luisterkind afstemming. Mooi he! En het mooiste is nog dat we elkaar daarvoor niet hoeven te ontmoeten. Het enige dat jij hoeft te doen is je vragen in te vullen op het aanvraagformulier en de rest ontstaat vanzelf. Op een willekeurig moment ga ik lekker zitten en stem mij af op jouw energie of de energie van jouw kind. Dan gaat het geheel vanzelf. De woorden stromen en het contact is ontstaan. Op een andere plek in tijd en ruimte vertellen wij samen over de moeilijkheden en uitdagingen die ervaren worden. Ik luister naar je en schrijf op wat je belangrijk vind. Hierdoor ontvang je in de afstemming inzichten en handvatten. 

  • Ik vind het spannend wat er benoemd gaat worden tijdens de afstemming. Hoe ga ik hier mee om? 

 Een (Luisterkind) afstemming of een Heart-to-Heart boodschap werkt altijd voor het hoogste goed van jouw kind of jezelf.  De diepere laag, jouw ziel, jouw overleden dierbaren zullen je nooit een boodschap geven waar je op dit moment nog niet klaar voor bent of je in verwarring brengt. De boodschap in een afstemming is altijd bedoelt om jou of jouw kind weer in hun kracht te zetten, om inzicht te kunnen verkrijgen in moeilijkheden en uitdagingen en om stem te geven aan datgene dat graag in jou gehoord wilt worden. Het is jouw ziel die uiteindelijk bepaalt wat er opgeschreven mag worden. Je mag er op vertrouwen dat de boodschap die je op dit moment ontvangt precies datgene is dat jij of jouw zoon/dochter nodig heeft. 

  • Wat is het verschil tussen een Luisterkind afstemming en een Heart-to-Heart Booschap?

Bij een Luisterkind afstemming ga ik aan de slag met de vragen die jij over jezelf of over jouw zoon/dochter wilt stellen. Een Luisterkind afstemming heeft als doel je inzicht, antwoorden en handvatten te geven. Ook kun je door een Luisterkind afstemming anders gaan kijken naar het gedrag van jouw kind of de uitdagingen die jezelf ervaart. Tijdens een Luisterkind afstemming luister ik naar de stem van jouw ziel en schrijf voor jou op wat jouw ziel belangrijk vindt.
Een Heart-to-Heart boodschap is een energetische boodschap waarbij je van te voren geen specifieke vragen stelt. Deze boodschap bevat helende woorden die op dit moment voor jouw hoogste goed zijn. Het is een boodschap die je doet herinneren aan wie je werkelijk bent. Hierdoor dient een Heart-to-Heart boodschap als een steuntje in de rug, als een cadeautje aan jezelf.
Zowel tijdens een Luisterkind afstemming als bij een Heart-to-Heart boodschap kan het voorkomen dat er een boodschap van een overleden dierbaren opgeschreven mag worden. Zij weten precies wat jij op dit moment nodig hebt om te horen.
Wil je graag specifieke vraag stellen aan een overleden dierbare? Dat kan via een Luisterkind-Levensburg afstemming. Klik
hier voor meer informatie.

Wist je dat…………?


  • Down from the Heart uit twee onderdelen bestaat? Namelijk; energetische boodschappen en afstemmingen die via de e-mail plaatsvinden en individuele begeleiding aan kinderen en jongeren in hun eigen leefsituatie/vrijetijdsbesteding. 
  • De naam Down from the Heart is ontstaan door de speciale vriendschappen die ik in mijn leven mag ervaren met mensen met het syndroom van Down. De woorden from the Heart refereren naar het contact dat van hart tot hart mag plaatsvinden. Zowel tijdens het schrijven van energetische boodschappen als in het samenzijn met mensen.
  • Dat alle foto’s op deze website door mezelf gemaakt zijn? Zo komen op mijn website alle passies samen.