Deze mensen gingen je voor!

Review van een mama die samen met haar partner een afstemming aanvroeg voor haar zoon en later ook een voor haar zelf.


"Wat een bijzondere ervaring dat je eigen zoon zo open, licht, speels en vol vertrouwen zijn hart opent. Door de afstemming met onze oudste zoon zijn we veel over hem te weten gekomen. Hierdoor zijn onzekerheden en obstakels, waar wij als ouders tegenaan liepen, in een ander licht gezet. We zijn diep geraakt, en kregen als volledige verrassing nog een beeld geschept van een deel van zijn vorige leven. Hoe wonderlijk is dit! Hierdoor werd ook duidelijk dat er bepaalde persoonlijke eigenschappen zijn die regelmatig bij hem tot uiting komen. Het mooiste geschenk is dat hij kenbaar heeft gemaakt gelukkig te zijn in ons gezin, waarbij hij subtiele handvaten heeft gegeven over hoe we het beste om kunnen gaan met zijn gedrag als dat door ons niet begrepen wordt, of geplaatst kan worden. Het is zo waardevol als je vanuit je kind zelf te horen krijgt waar hij gelukkig van wordt, wat hij graag doet, wat hij belangrijk vindt, hoe zijn beleving er uit ziet. Een bijzondere, lieve, energieke jongen die graag met zijn hoofd in de wolken zit. Voor ons gevoel hebben we hem op een dieper niveau gehoord, of beter gezegd, heeft hij ons aangeraakt. Een waarlijk geschenk! 


N.a.v. deze afstemming heb ik ook zelf een afstemming aangevraagd. Ik heb hierbij ervaren dat al mijn rusteloze vragen naar één kernverlangen werd gebracht. Dingen uit mijn verleden werden bevestigd op een dieper gevoelsniveau waar ik niet altijd bij kwam met woorden, of die om aandacht bleven vragen. Het was alsof deze spiegel, die rechtstreeks in mijn hart reflecteerde, mij een bepaalde rust gaf. Er is vooral maar één groot verlangen in mijzelf, en dat is dat ik mijn bestaansrecht ga voelen en innemen; ik hunker naar mezelf. Mezelf niet meer onder druk zetten/houden en de zachte kracht die in mij zit toelaten. Het was voelbaar dat de afstemming van mijzelf afkomstig was. Het lijkt wel of ik via deze weg toestemming heb gegeven om meer mezelf te kunnen zijn; een zachte, krachtige, warme, moedige, eigenzinnige vrouw. Dankjewel lieve Linsey, voor je lieve, zachte, invoelende woorden! Dankjewel lieve zelf! "

Iris vroeg een Luisterkind-afstemming aan omdat ze zich erg onzeker voelde, last had van angsten en paniekaanvallen. Hierbij ervoer ze ook vermoeidheid. Hieronder vertelt ze hoe ze de afstemming ervaren heeft.
 

Wauw jeetje, de tranen stroomden over mijn wangen. Ben diep ontroerd. Dank je wel voor dit mooie cadeau. Voelde me gisteravond helemaal niet fijn en na het lezen was dat nare gevoel helemaal weg. En ook vandaag zit ik goed in mijn vel, voelde mijn eigen kracht. Volgens mij heb je van alles in gang gezet. Super bedankt!!Ik weet zeker dat je hiermee veel mensen gaat helpen en ontroeren. 

Na enkele maanden schreef ze aan me:

Ik heb hem net nog eens teruggelezen, wauw, het raakt me nu nog meer. Het was en is een ontzettend mooi cadeau, omdat het me wel laat herinneren wie ik ben. Dat er niks mis is met mij, en dat jij dat zelfs op afstand kunt lezen wat betreft mijn energie.  Het is een soort houvast.

Liefs,

Iris


Een jonge vrouw vroeg een Luisterkind-afstemming aan. Ze kampte o.a. met hevige menstruaties, de wil om af te vallen en zocht naar richting op het gebied van werk. Haar reactie was alsvolgt:


Lieve Linsey,
Ik wil je bedanken voor de prachtige afstemming. Het heeft veel met me gedaan en dat doet het nog. De heldere antwoorden zetten me aan tot verandering en ik ben erg blij dat ook oorzaken aan het licht kwamen. Ik kan weer verder.

Dankjewel Linsey!
 


Mariëlle ontving een gratis mini Luisterkind-afstemming. Het deed iets bijzonders..
 

Ik heb een hele mooie mini afstemming mogen ontvangen van Linsey.
De mooie afstemming raakte me in het diepst van mijn hart, ik werd geraakt op een mooie bijzondere manier. 
(heb ook even een traantje moeten weg pinken) 
Het is een boodschap die op dit moment bij me past en wat ik nodig had om door te gaan. 
Zo dankbaar en mooi om dit op deze manier te mogen ontvangen. 
Een aanrader voor iedereen die er open voor staat. 

Dank je wel Linsey. 

Jacqueline vroeg een Heart-to-Heart boodschap aan. Ze ging door een moeilijke tijd en was daarom op zoek naar woorden die haar overeind konden houden en haar hoop konden bieden. Ze vertelt over  de boodschap die ze mocht ontvangen:

Lieve, lieve Linsey,
 
Wat een prachtig cadeau heb je mij gegeven, zo mooi, en het is de bevestiging die ik nodig heb.
Vooral de afgelopen week had ik het gevoel dat als ik op een bepaalde plek loop, dat er iemand bij mij is. Iemand die mij rust geeft. Zelf denk ik dat het de energie van m'n vader, of opa is, misschien wel beiden.
Ik voel me zo gesterkt door deze boodschap,  en ik mag het gevoel verder uitbreiden!
 
 Lieve groet,
 Jacqueline


alkmaar, linsey de vries, luisterkind, energetische boodschap, kindercoach, geboorteverwerking, pgb begeleiding, beperking

Een moeder vertelt over de Luisterkind afstemming die ze over haar dochter mocht ontvangen. Ze vroeg de Luisterkind-afstemming aan omdat haar dochter niet alleen durfde te slapen en ze ergens het idee had dat haar kind niet helemaal gelukkig was. Ze twijfelde regelmatig of ze het als moeder goed genoeg deed en wilde te weten komen wat haar dochter nodig heeft.

Lieve Linsey,

Hartelijk dank voor de Luisterkind afstemming. Ik herken je beschrijving van Kimberly als behulpzaam en liefdevol, en ook vrolijk plezier willen maken.  Bedankt voor de bruikbare tips in de afstemming. Hier ga ik zeker iets mee doen.  

Ik houd zoveel van mijn kind en ik ben blij haar behoeftes helderder te hebben en haar beter te begrijpen. 

Ik kan me voorstellen dat ik over een maand of 7-9 nog eens contact met je opneem om nog eens af te stemmen.

Dank je wel Linsey en tot een volgende keer
!Tineke vertelt over haar Luisterkind afstemming:

Toch nog onverwacht tref ik 's ochtends vroeg Linsey's afstemming in mijn mailbox. aan. 
Tranen van herkenning en bevestiging zijn het gevolg. Het is Linsey gelukt om mijn energie te vangen en te duiden. 
In zachte bewoordingen weet ze te vertellen wat belangrijk is in mijn bestaan en wat ik nodig heb en meer aandacht aan mag besteden. 
Vragen waar ik mee worstel beantwoordt zij door beter naar mijn zielenstem te luisteren dan dat ik zelf doe. 
De aanmoediging om in mijn kracht te blijven staan, geeft me meer zelfvertrouwen.
Tot mijn verrassing vertelt ze over iemand in mijn spiritteam, die me ondersteunt en meer contact aanmoedigt. Ik ga zeker meer contact maken met deze energie.
Tot slot raadt ze me aan om de vreugdevolle energie die me omringt, uit te nodigen en er meer gebruik van te gaan maken.
Heerlijk alle bruikbare tips en opheldering van mijn vragen. Nu kan ik zelf weer gemakkelijker een eindje verder op mijn levenspad. 

Dankjewel Linsey voor je zuivere afstemming. 

Hartengroetjes Tineke Madelief vertelt over haar Luisterkind afstemming:

Hartelijk dank voor het ontvangen van de Luisterkind afstemming.
Hoe mooi omschreven. Ik las het gister uit m'n werk, het raakte mij, maar was te druk om alles te ontvangen. 
Nu zijn veel tranen en emotie. Je raakt me op zoveel plekken en erg diep. Het raakt omdat ik weet dat ik moeite heb om mezelf te uitten in deze wereld.
En dat kijken in de spiegel, ben niet heel blij met m'n lijf dus zelfacceptatie is wel een puntje en ook daarmee weet ik dat ik mezelf helemaal moet liefhebben voordat ik een ander  kan toelaten om dat ook te doen. Ik ga hier absoluut iets mee doen. Het is een hele mooie manier om contact met mijn zijn te maken en lijf. Heel anders dan meditatie .
 
Ik wil je heel erg bedanken.
Wat mooi dat je dit werk mag doen. 
Heel bijzonder.

Nadat Femke een Luisterkind-afstemming voor haar zoon had ontvangen, werd ze nieuwsgierig en vroeg ook een afstemming voor haar zelf aan. Blij verrast was ze met het resultaat. Ze vertelt:


De Luisterkind afstemming over mij kwam op het juiste moment en alle dingen die je erin neer schrijft kloppen volledig met mijn gevoel op dit moment. Mooi dat jij dit op een afstand kunt aanvoelen en mij tips er rond kunt geven.Jolie, een jonge dame, vertelt over haar Heart-momentje:

Wat een mooie tekst! De tranen stromen over mijn wangen. De tekst raakt me diep omdat ik al jaren lang een laag zelfbeeld heb en mezelf maar moeilijk kan omarmen. Het heart-momentje doet me lachen, stelt me gerust en herinnert me dat ik op de goede weg ben. Ik kan een zucht van verlichting in mijn hart voelen, alsof er een zwaarte van mijn schouders is gevallen. 
Heel hartelijk dank!