Luisterkind, afstemming, hulp, contact, energy, heling op afstand, woorden, tekst, groei, liefde,

Wat kun je verwachten?

Ontroering, rust, ruimte, heling, inzicht, kracht, bevestiging, liefde en opluchting.


Een Luisterkind-afstemming is een prachtige geschreven tekst waarin jouw essentie spreekt. De tekst ontroert, heelt, geeft inzicht en helpt je verder. Deze tekst ontvang je per e-mail en/of als ingesproken tekst.
Het helpt je antwoord en inzicht te verkrijgen in de moeilijkheden die jij of jouw kind op dit moment ervaren. Omdat je op een diepere laag gehoord wordt kun je een gevoel van ontroering ervaren. De luisterkind-afstemming zorgt o.a. voor nieuwe handvatten, rust en bevestiging. Wanneer een Luisterkind-afstemming heeft plaatsgevonden komt er op energetisch niveau iets in beweging.

Soms kan een Luisterkind-afstemming confronterend zijn. Dit komt omdat we vaak diep van binnen "het wel weten" en de Luisterkind-afstemming dan als bevestiging dient. 
De boodschap die je ontvangt is altijd voor het hoogste goed van jezelf of van je kind. Jouw essentie, jouw ziel weet wat op dit moment belangrijk voor je is. Je hoeft je hierin geen zorgen te maken dat je een boodschap ontvangt waar je nog niet klaar voor bent of je dermate in verwarring brengt. De boodschap in een afstemming is altijd bedoelt om jou of jouw kind weer in je/hun kracht te zetten, om inzicht te kunnen verkrijgen in moeilijkheden en uitdagingen en om stem te geven aan datgene wat er graag gehoord wilt worden. Het is jouw ziel die uiteindelijk bepaalt wat er opgeschreven mag worden. Je mag erop vertrouwen dat de boodschap die je op dit moment ontvangt precies datgene is dat jij of jouw zoon/dochter nodig heeft. 

 
Een Luisterkind-afstemming is een prachtig cadeautje voor jezelf en/of jouw kind!

Ik leg je graag uit wat je kunt verwachten. Voel je welkom om contact met mij op te nemen. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Klik dan hier.Lees hier meer over:

Wat is Luisterkind?
Hoe werkt de Luisterkind-methode?
Voor wie en waar kan het bij helpen?
Wat kun je verwachten bij het lezen?
Kinderen
Volwassenen
Kinderen met een hulpvraag/beperking
Geboorteverwerking
Levensbrug
Tarief
Aanvragen Luisterkind-afstemming


Benieuwd naar de ervaringen van anderen? 

Klik dan hier.

Een stukje uit een Luisterkind-afstemming: 


Vraag:
Wat heeft mijn dochter Sofie (2,5 jaar) nodig om te groeien en zich te ontwikkelen?

 
Ik ontmoet een vrolijke, open en liefdevolle energie wanneer ik contact maak met Sofie. Ze is enthousiast en neemt me gelijk met haar mee in haar wereld waar veel speelsheid en plezier is. Ik voel me gelijk welkom en ze laat me meteen zoveel moois zien. In de wereld van Sofie is er veel vreugde en plezier. Ze straalt en heeft een brede glimlach. Ze wordt omringd door zoveel moois en tegelijkertijd weet Sofie ook al het moois in de wereld op te merken. Wanneer haar blik op iets valt, wordt datgene belicht. Alsof hetgeen dan nog mooier wordt, nog meer gaat stralen. De vrolijkheid van Sofie opent ook de harten van de mensen om haar heen. Het is alsof ze letterlijk kleur mag geven aan de wereld en aan de mensen om haar heen. Sofie heeft ook een bijzondere verbinding met de natuur. Waar zij haar liefde aan geeft, groeit gelijk. Sofie heeft een liefdevolle en warme omgeving nodig om al het moois in haar zelf te mogen ontdekken. Aanmoediging en helemaal haar zelf mogen zijn, doet haar goed. Sofie is er ook graag voor haar moeder. Soms door middel van een liefdevolle streling of een aai over de bol en tegelijkertijd geeft ze haar moeder ook graag een duwtje in de rug, een stille of misschien soms wel een directe aanmoediging. Ze vindt het fijn wanneer mensen in haar geloven, maar Sofie wil ook dat de mensen om haar heen weten dat zij in hun gelooft. Sofie is nog jong maar ze weet precies waar de kracht van iemand anders schuilt. Op haar eigen wijze zal ze de ander proberen te stimuleren om deze kracht naar boven te laten komen. Dit kan door de ander wellicht als moeilijk of uitdagend worden ervaren, maar het komt vanuit de plek van liefde. Heel veel liefde. Want dat is wat Sofie is; een stralend licht van liefde vol vrolijkheid en plezier. Een meisje die met veel plezier naar de wereld om haar heen kijkt. Ze vindt het soms ook heerlijk om gewoon even te kunnen zijn en te genieten van de kleine dingen en haar aandacht te kunnen richten op iets moois en op datgene dat door haar gezien wil worden. Het hoeft dus niet altijd snel snel. Gewoon even samen zijn met elkaar en de omgeving, is iets dat Sofie heel fijn vindt en vooral ook waar ze door groeit.