Linsey de Vries, Luisterkind, persoonlijke boodschap, schoorl, energiewerk, helende woorden, opvoeding, kind, beperking, hulp

Wat is Luisterkind?

Met de Luisterkind methode is het mogelijk om op afstand contact te maken met kinderen of volwassenen. Luisterkind is er voor iedereen, in iedere leeftijd, dus ook voor jou!

Via de Luisterkind methode is het mogelijk om antwoorden te verkrijgen op vraagstukken en inzicht in de uitdagingen van het leven. Waar mogelijk wordt er in een Luisterkind-afstemming ook een verandering in gang gezet die je zult (gaan) merken in je dagelijkse leven.

De Luisterkind methode is ontwikkeld door Diana Hendriks. Inmiddels zijn er meer dan 800 mensen die de opleiding tot Luisterkind werker gevolgd hebben. Ik ben trots en dankbaar dat ik hier deel van mag uit maken.

Een Luisterkind-afstemming geeft je een veilig en warm gevoel. Door dat een afstemming op afstand werkt, ervaar je hulp zonder de (in)spanning van het face to face contact, hoef je er niet voor te reizen en hoef je slechts datgene te delen met me dat jij wilt. 

Belangrijk is dat het effect van de afstemming veel diepgaander is dan bij face to face contact. Een Luisterkind-afstemming kan door iedereen worden aangevraagd voor alle mogelijke levensvragen.
 
Een Luisterkind-afstemming is een prachtige geschreven tekst waarin jouw essentie spreekt. De tekst ontroert, heelt, geeft inzicht en helpt je verder. Je ontvangt de tekst per e-mail en eventueel als ingesproken tekst. 
Het helpt je antwoord en inzicht te verkrijgen in de moeilijkheden die jij of jouw kind op dit moment ervaren. Omdat je op een diepere laag gehoord wordt kun je een gevoel van ontroering ervaren. De luisterkind-afstemming zorgt o.a. voor nieuwe handvatten, rust en bevestiging. Wanneer een Luisterkind-afstemming heeft plaatsgevonden komt er op energetisch niveau iets in beweging.


Lees hier meer over:

Wat is Luisterkind?
Hoe werkt de Luisterkind-methode?
Voor wie en waar kan het bij helpen?
Wat kun je verwachten bij het lezen?
Kinderen
Volwassenen
Kinderen met een hulpvraag/beperking
Geboorteverwerking
Levensbrug
Tarief
Aanvragen Luisterkind-afstemming


Benieuwd naar de ervaringen van anderen? 

Klik dan hier.