Geboorteverwerking, trauma helen, onbegrepen gedrag kind, zindelijkheid, hooggevoelige kinderen, heling, hulp op afstand,

 

Voor wie en waar kan het je bij helpen?

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen. Een afstemming aanvragen kan voor ieder probleem of vraagstuk die door jou of jouw kind in het leven wordt ervaren. Door middel van een afstemming kun je als ouder inzicht krijgen in de oorzaak het gedrag van jouw kind en wat hierbij mag helpen.

Volwassenen kunnen het gevoel van opluchting, herkenning en ontroering ervaren. Dit omdat er bij een afstemming geluisterd wordt naar de moeilijkheden die iemand ervaart en wat mogelijke oplossingen kunnen zijn. 

Een prachtig thema binnen Luisterkind is: geboorteverwerking. Hoe mooi is het dat je stukken van jezelf kunt helen door terug te gaan naar jouw geboorteproces. Loop je als ouder zijnde tegen onbegrepen of uitdagend gedrag van jouw kind aan? Dan zou een Luisterkind-afstemming gericht op geboorteverwerking wel eens heel goed kunnen helpen. Het allereerste begin van onze reis hier op aarde ligt opgeslagen in ons cel geheugen. We kunnen hier samen naar teruggaan en daarmee belangrijke stukken helen. Lees meer op de pagina geboorteverwerking.

Luisterkind-afstemmingen brengen je ook dichterbij overledenen, mensen in coma, mensen met een verstandelijke beperking die niet kunnen communiceren of bijvoorbeeld mensen met dementie. Zo kun jij jouw vragen aan hun stellen en krijgen jouw dierbaren de gelegenheid tegen jou te kunnen zeggen wat ze (nog) zo graag willen. Lees meer op de pagina Levensbrug-afstemming.

 

Lees meer over:
Luisterkind & kinderen
Luisterkind & volwassenen
Luisterkind & kinderen met een hulpvraag/beperking
Geboorteverwerking
Levensbrug-afstemming