Luisterkind, heling op afstand, onbegrepen gedrag, opvoeding, kinderen, PGB, groei

Luisterkind voor volwassenen

 

Opzoek naar antwoorden?
Heb je behoefte aan inzicht en aanmoediging?
Wil je groeien in zelfliefde en zelfacceptatie?
Wil je graag vooruit?
Verlang je er naar om je eigen kracht weer te voelen? 

 

Een Luisterkind-afstemming helpt volwassene bij slaapproblemen, (faal)angsten, onbegrepen lichamelijke, vraagstukken over werk/opleidingen, emotionele blokkades, trauma’s, relatieproblemen of bijvoorbeeld de brandende vragen over zijn/haar leven. 

De Luisterkind-methode werkt energetisch en wordt geschreven door middel van de naam en jouw foto. In afstemming met jouw energie stel ik de vragen die jij hebt. Het mooie is dat we elkaar voor een Luisterkind-afstemming niet hoeven te ontmoeten in de praktijk. 


Volwassenen die een afstemming voor zichzelf aanvragen ervaren bij het lezen van de afstemming vaak ontroering, dankbaarheid en opluchting.

Voorbeelden die volwassenen over zichzelf stellen: 

 

  • Ik heb altijd honger. Waar komt dat vandaan en wat kan ik er aan doen? 
  • De relatie met mijn zus verloopt niet naar wens. Hoe kan ik deze verbeteren? 
  • Wat mag ik in mijn leven brengen om meer energie en vreugde te ervaren? 
  • Hoe kan ik voor meer rust en balans in het gezin zorgen? 
  • Hoe komt het dat ik mij ongelukkig op het werk voel en wat kan ik er aan doen? 
  • Ik ervaar paniekaanvallen wanneer ik in de auto zit. Is er iets dat ik kan doen om dit op te lossen?

Een stukje uit een Luisterkind-afstemming voor een volwassene.

Vraag: Ik kom in contacten met mannen steeds dezelfde patronen tegen. Ik wil hier graag in groeien. Wat heb ik nodig?"Lydia, je bent een geduldig, liefdevol en mooi mens. Iemand die straalt van vrolijkheid en plezier. Er is in jou de wil om iets moois van het leven te maken en te genieten van ieder moment. Jouw positiviteit brengt je op mooie plekken. Plekken waar een ander niet zo snel komt. Het is ook deze positiviteit dat het hart van de ander doet raken. Jij hebt de moed en de wil om ervoor te gaan en er iets moois van te maken. Dit lukt niet iedereen. Het is daarom dat mensen graag in jouw aanwezigheid zijn om zo een stukje van deze kracht en positiviteit te kunnen voelen en ervaren. Je behandelt de ander met heel veel zorg en respect. Het is jouw intentie om het hart van de ander in beweging te brengen. Het sneller te doen laten kloppen door jouw glimlach, vreugde en liefde. Het mooie is ook dat dit jou heel vaak lukt. Jouw intentie komt aan bij de ander. Zij voelen zich gedragen en gezien door jouw liefde of soms al gewoon door jouw glimlach. Je hebt in jouw leven al veel mensen onbewust en bewust geraakt met jouw pure liefde en vrolijkheid. Meer dan eens is het voorgekomen dat de ander zo geraakt was door jouw liefde dat zij steeds meer naar deze liefde verlangden. Van dit proces kon je je niet altijd bewust zijn omdat dit heel subtiel gebeurde. Door de ogen van jouw eigen liefde en vrolijkheid is het ook bijna onmogelijk om je überhaupt voor te stellen dat mensen jouw liefde en vrolijkheid voor zichzelf gaan gebruiken. Dit omdat zij hiernaar opzoek zijn in zichzelf. Hierdoor heb je jezelf regelmatig onbewust tekortgedaan. Je wilt daarom vanaf nu gaan voelen dat je werkelijk het allerbeste verdient en niet meer voorbij te gaan aan je eigen gevoelens en grenzen. Jouw liefde is wie jij bent. En je hoeft jezelf en jouw liefde niet zomaar weg te geven aan de ander. Jij wil leven ten dienste van jezelf en jouw eigen liefde. Wanneer de liefde in jou net zo groot is voor jezelf dan voor de ander zal er een wereld vol mogelijkheden en wonderen zich voor jou aandienen. De deur naar zelfliefde openen, dat wil jij daarom zo graag. Je weet dat wanneer je de deur van zelfliefde opent dat er een wereld vol geluk, vreugde en verwondering op je wacht". 

Hoe Lydia wil gaan groeien in zelfliefde vertelt ze in het verloop van de Luisterkind-afstemming. Ook vond er tijdens de afstemming een stukje heling plaats waardoor er nieuwe ruimte is ontstaan voor een liefdesrelatie.

Luisterkind, heling op afstand, hulp op afstand, afstemming, down from the heart, linsey de Vries