Heart-to-Heart boodschap

Een bijzondere energetische boodschap geschreven speciaal voor jou.

Voor wie en waar kan het je bij helpen?

Een Heart-to-Heart boodschap is er voor jong en oud en geven je een liefdevolle herinnering aan hoe mooi en krachtig je bent. Als een liefdevolle spiegel voor wie je werkelijk bent. Het is een energetisch boodschap met als doel je een boodschap te geven die op dit moment voor jouw hoogste goed is. De boodschap wordt gegeven vanuit het universele veld van liefde. Hierin bevinden zich onder andere jouw overleden dierbaren. 

Wat kan je verwachten?

Een Heart-to-Heart boodschap is een energetische boodschap die je per e-mail ontvangt. Het werkt op afstand. We hoeven elkaar hierdoor niet online of face-to-face te ontmoeten. Ik maak op energetische wijze contact door middel van je foto en je naam. Binnen maximaal twee weken nadat ik je gegevens heb ontvangen, stuur ik je per e-mail de boodschap toe. Dit bestand is dan voor jou.
 

Een Heart-to-Heart boodschap heeft als doel om je een hart onder de riem te geven en/of opnieuw in je kracht te zetten. De boodschap die je tijdens een Heart-momentje ontvangt is een boodschap die jouw eigen ziel, jouw beschermengelen of overleden dierbaren aan jou willen geven. 

Ik ben geen therapeut, arts of psycholoog. Ik kan geen ziektes voorkomen of verhelpen. Dit geldt ook voor het doen van toekomstvoorspellingen. Wat ik wel kan doen is je inzicht geven in de boodschap die je ziel/jouw hart of overleden dierbaren aan jou wilt meegeven, waardoor er een nieuwe beweging in je leven of in een verbinding met iemand anders kan ontstaan. 

Wanneer vraag je een Heart-to-Heart boodschap aan?

 

  • Wanneer je je alleen voelt en behoefte hebt aan helende woorden. 
  • Wanneer je nieuwsgierig bent naar de fluisteringen van je hart.
  •  Als je jezelf een cadeautje wilt geven op een regenachtige dag.
  •  Wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt.
  •  Wanneer je behoefte hebt aan dikke knuffel.
  •  Wanneer jouw zelfvertrouwen en zelfliefde een boost kan gebruiken.
  •  Wanneer je je gelukkig voelt.
  •  Wanneer je zin hebt in een fijn momentje voor jezelf.
  •  Wanneer je voor een uitdaging staat. 

Hoe vraag je een Heart-to-Heart boodschap aan?

Je stuurt een mailtje naar [email protected].
Een Heart-to-heart boodschap kost €22,50.
 
Klik hier als je benieuwd bent naar de ervaringen van anderen.Jacqueline vroeg een Heart-to-Heart boodschap aan. Ze ging door een moeilijke tijd en was daarom op zoek naar woorden die haar overeind konden houden en haar hoop konden bieden. Ze vertelt over  de boodschap die ze mocht ontvangen:Lieve, lieve Linsey,
 
Wat een prachtig cadeau heb je mij gegeven, zo mooi. Het is precies wat ik op dit moment nodig heb. De woorden zijn als een houvast voor mij geworden, ik lees ze iedere dag. Ze zijn voor mij ware lichtpuntjes.
 
 Lieve groet,
 Jacqueline