Persoonlijk afgestemde Edelstenen voor kinderen & jongeren

Inclusief persoonlijke boodschap

knuffelsteen voor kind, welke steen past bij mijn kind, afgestemde steen, persoonlijke boodschap, edelsteen

Hoe werkt het?

Vanuit een liefdevolle en zuivere intentie stemmen wij ons af op de energie van jouw kind. Jouw kind vertelt ons welke edelsteen het op dit moment nodig heeft. Mocht je achtergrond informatie over jouw kind willen delen, mag dat natuurlijk altijd. Dan kunnen we deze informatie in de afstemming meenemen.

Onze edelstenen zijn volledig door ons geactiveerd. Hierdoor ontvangt jouw kind een edelsteen die vanuit zijn puurste en zuiverste essentie zijn helende werking heeft.

Natuurlijk zijn we er ook graag voor jou als ouder. Het is dus ook zeker mogelijk om een op jouw afgestemde edelsteen te ontvangen.

De edelsteen ontvang je met een persoonlijke boodschap. Deze boodschap bekrachtigd de helende werking van de edelsteen en het proces van jouw kind. 

Kosten:

Op dit moment hebben we een mooie kennismakingsactie.
De kosten voor een op jouw kind afgestemde edelsteen inclusief persoonlijke boodschap bedraagt nu €24,50 euro in plaats van €33,00 euro.


Tevens ontvang je advies over de edelsteen en hoe je deze het beste kunt gebruiken. 

Wij zorgen voor een gratis en veilige verzending. 

Is het een cadeautje? Laat het ons dan vooral weten. Dan zorgen wij voor een extra feestelijk pakketje. 

Aanvragen:

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail:
[email protected].

Bellen mag natuurlijk ook!
06-46364328

We kijken er uit naar uit om van je te horen!

Welke informatie hebben wij van jou nodig?

  • Graag ontvangen we de naam, de geboortedatum van jouw kind en eventuele achtergrondinformatie die je wilt delen.
  • Laat ons weten hoe je de steen wilt gebruiken. Wil je deze bijvoorbeeld dragen als hanger, liever in je broekzak of onder het kussen?


Wij zorgen ervoor dat jij de juiste edelsteen mag ontvangen. Onze stenen zijn geactiveerd en van hoge kwaliteit. 

Wij zijn Hans en Linsey, onze liefde voor de mens en al het moois dat de natuur ons te bieden heeft, heeft deze website doen ontstaan. We helpen jullie en jullie kinderen graag om krachtiger in het leven te staan. Edelstenen zijn al jaren onze trouwe maatjes die ons vergezellen op ons pad door het leven. Wij weten als geen ander hoe stenen ons kunnen helpen in het dagelijks leven. Daarom helpen wij jullie graag bij de zoektocht naar de edelsteen die jullie kind of jou op dit moment kan helpen.